Spamexperts spamfilter.

Onze hostingpakketen zijn altijd voorzien van een spam- en enn antivirusfilter.  In sommige gevallen blijkt het filter onvoldoende te werken.  Wij bieden daarom de mogelijkheid om de inkomende mail door een extern spamfilter van "Spamexperts" te leiden.

Hieronder wat meer gegevens.

Uitgebreide omschrijving.

Domein Spam Filter.
Het spamfilter is een server-side filter dat de mail aan alle email adressen van uw domein filtert.  Het filter draait op de externe servers van Spamexperts.  Het kan binnen enkele minuten geactiveerd worden en heeft geen enkele installatie of verandering van de bestaande email setup van uw domein nodig.

Wie?
Het spamfilter is zeer geschikt voor bedrijven met minder dan 100 actieve email gebruikers op hun domeinen.  Het is ook prima geschikt voor bedrijven met slechts enkele gebruikers en voor het filteren van uw privé/ familie homepagina.

Waarom?

Als eigenaar van een bedrijf kunt u het zich niet veroorloven waardevolle tijd van uzelf of van uw medewerkers te verliezen door dagelijks handmatig spam berichten te moeten verwijderen.
Ook wilt u waarschijnlijk het risico vermijden dat een virus, verspreid via email, uw netwerk onveilig maakt.  Tegelijkertijd kunt u zich ook geen dure per-gebruiker-gebaseerde prijsmodellen veroorloven of over-geprijsde hardware applicaties.  Uitbesteding van uw spamprobleem aan Spamexperts bespaart u aanzienlijk veel tijd, ergernis en resources en voorziet u van de hoogste filtergemiddelden op de markt.


Hoe?

Geef bij het bestellen van een domeinnaam aan dat u een spamfilter wilt en wij zorgen ervoor dat het filter wordt ingeschakeld.  Bestellen is ook achteraf mogelijk.  U zult geen email verliezen tijdens de overgangsperiode en na enkele uren zal het spamfilter alle spam berichten opsporen en uw netwerk schoon houden.

Alle prijzen zijn exclusief 21 % B.T.W, tenzij anders vermeld.